На Волині буревій повалив дерева, зірвав дахи і знеструмив села

0
4
На Волині буревій повалив дерева, зірвав дахи і знеструмив села
Станом на 07:00 30 липня внаслідок ускладнення погодних умов в Україні знеструмлено 52 населених пункти у 5 областях, а саме: Чернігівська – 23, Рівненська – 13, Сумська – 10, Волинська – 3 та Чернівецька – 3.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Зазаачають, шо 29 липня внаслідок ускладнення погодних умов (гроза, пориви вітру) в Горохівському районі зірвано дахи 3 житлових будинків, частково пошкоджено дахи 2 житлових будинків, 2 господарчих споруд ЦРЛ, будинку культури, 2 будівель ЗОШ, будівлі поліклініки, господарчої споруди психіатричного диспансеру, будівлі районного суду та будівлі ремонтної майстерні АТП. Повалено 4 дерева.

В Луцькому районі повалено 12 дерев. Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС повалені дерева розпилено та прибрано. Від ДСНС залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні