Двоє волинян проїхали понад тисячу кілометрів на велосипеді

0
1
Двоє волинян проїхали понад тисячу кілометрів на велосипеді
Мешканець Володимира-Волинського Олександр Сенатор разом зі своїм другом Дмитром Кушом проїхали на велосипедах 1080 кілометрів.

Відстань від княжого міста до Карпат і назад додому вони подолали за 8 днів, пише БУГ.

Тиждень тому Олександр Сенатор разом зі своїм другом Дмитром подалися до Карпат. Відстань у 1080 кілометрів хлопці «прокрутили» за 8 днів. І це далеко не перша подібна поїздка.

Як розповідає Саша, приблизно 5 років тому він придбав велосипед. І з цього все й почалося. Хлопець захопився велопоїздками. Потім познайомився з іншими велосипедистами і велотуристами, які емоційними й захоплюючими розповідями про свої манди «заразили» його і надихнули на власні подорожі.

Спочатку були недалекі виїзди на рідну Володимирщину і Рівненщину. Поїздки Саші настільки сподобались, що він вирішив ризикнути і рвонути на велосипеді в Одесу. Цього разу компанію хлопцю склав його друг Діма, який також захопився велотуризмом.

«Разом якось спокійніше та й веселіше», – зауважив Олександр.

Минулого року хлопці здолали на велосипедах понад 1100 кілометрів з Володимира-Волинського до Одеси приблизно за тиждень. Щоправда, назад вже верталися поїздом. А цього разу друзі вирішили податися велосипедами вже в Карпати, аби помилуватися неповторними краєвидами мальовничих гір.

«Цього разу вирішили їхати велосипедами в Карпати і ними ж повертатися назад. Наша мандрівка зайняла 8 днів і 7 ночей. Частково ночували в палатках, десь 4 ночі, а ще в готелях і садибах», – розповів Саша.

За словами мандрівника, причини для здійснення цієї велоподорожі прості: Карпати – неймовірно гарна місцевість з крутими дорогами, захоплюючими ландшафтами та колоритним місцевим населенням. Та й роздивлятися Карпати з велосипеда значно корисніше й цікавіше, аніж з вікна автобуса чи автомобіля.

«Ми не спішили, їхали помаленьку – насолоджувалися краєвидами. Найбільше сподобались гірські вершини. Коли їдеш дорогою, а навкруг тебе, повсюди величезні мальовничі гори з квітучими полонинами та схилами, вкритими густими смерековими і буковими лісами, з бурхливими річками і блакитними озерами – це дуже круто.

Хороші враження залишились і від Карпатського біосферного заповідника. Там теж дуже гарно.

Також на озері Синевир побували і в Буковель заїжджали. Але там все псують рекламні банери і вивіски, які стоять всюди й собою захаращують красу природи. Це не дуже цікаво», – поділився своїми враженнями володимирчанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні