Не використовуйте учасників АТО: Пустовіт звернувся до підприємців луцького ринку

2
6
Не використовуйте учасників АТО: Пустовіт звернувся до підприємців луцького ринку
Секретар міськради Григорій Пустовіт прокоментував дії учасників АТО та підприємців Центрального ринку, які два дні поспіль пікетували мерію.

Про це він сказав у середу, 29 липня, на сесії Луцької міської ради.

Зазначимо, вчора учасники АТО "захопили" міську раду. Вони вимагали вибачення від окремих посадовців, які, за словами бійців, образливо висловилися в їхню адресу. Разом прийшли підприємці Центрального ринку, які із вигуками "Ганьба" довгий час не давали покинути сесійну залу секретарю Луцькради Григорію Пустовіту, заступнику міського голови Костянтину Петрочуку та начальнику управління містобудування та архітектури Веніаміну Тузу.

Сьогодні вкінці засідання сесії Пустовіт прокоментував дії та слова як атовців, так і підприємців. За його словами, конфлікт буде вичерпаний після особистої відвертої розмови з учасниками АТО.

"Сталося те, що сталося. До атовців у мене питання жодного немає. Але разом із ними поприходили підприємці, які вели себе просто дико, які матюкалися, на кожному кроці кричали, що вони є громадою нашого міста. Це все було – один суцільний мат, образи, прокльони. Я розумію, що люди втрачають свої робочі місця, так буває. Це рішення міської ради – ринок буде перенесено. Я категорично проти, аби хтось ображав атовців, але я також категорично проти, аби хтось ображав будь-якусь людину нашого міста", – виступив Пустовіт.

Секретар Луцької міської ради додав, що стиль спілкування, яким вчора виражалися підприємці – неприпустимий. Більше того, він заявив, що вони використали учасників АТО, аби висловити власні проблеми.

"Я хотів би ще звернути увагу на те, що коли атовці прийшли, щоб відстоювати свої погляди, то разом з ними прийшли підприємці, які говорили виключно про своє. Прийшли якісь люди, які розказували, що зняли на Конякіна МАФ, інша жінка вимагала зробити каналізацію на Вишкові, ще хтось просив дружину відправити на лікування... Шановні, це про що був протест? Ви хоча б не використовували атовців! Ми закриємо питання з ними, але решта, які понаприходили... Які там для них атовці, в них свої проблеми: в кого – ринок, в кого – путівка, в кого – МАФ, в кого – каналізація", – продовжив Григорій Олександрович.

Пустовіт сказав, що не дивно, що захоплення людей терористом сталося саме в Луцьку, адже в місті "стало доброю традицією захоплювати в заручники міську раду, керівництво, депутатів".

"І якщо раз в два місяці мене не захоплять в заручники – я вже відчуваю, що щось в нашому місті не так (сміється, – ред). І сміх, і гріх. Я поважаю атовців, і навіть вибачився перед ними. Ми готові до розмови, ми її організуємо, якщо вони погодяться", – додав секретар Луцькради.

Григорій Пустовіт також розповів, що ніколи в житті не чув у свій біг стільки нецензурних слів та прокльонів, принижень.

"Але це на їхній совісті. Я прийшов додому, помолився за всіх цих людей, які були. Я попросив Господа Бога, щоб дав розуміння, витримки, терпіння і дав всім дам розуму і мудрості, щоб ми могли долати ті перешкоди, які виникають в нашому житті", – завершив виступ Григорій Олександрович.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт виступив , продовжив Григорій Олександрович, додав секретар ради, і завершив виступ Григорій Олександрович

Стаття на рівні "з зїзду ЦК КПРС" , нікому не цікаво що сказав цей єфрейтор
Відповісти
немає вам прощення. вас не звільняти, а судити з конфіскацією.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні