На Волині «швидку» підключили до національної ІТ-системи контролю якості

0
3
На Волині «швидку» підключили до національної ІТ-системи контролю якості
На Волині екстрена медична допомога підключилася до системи "Централь 103".

Про це повідомили на сайті Волинської ОДА.

Як повідомляється, "Централь 103" - це національна ІТ-система, що контролює якість надання екстреної медичної допомоги та пришвидшує прибуття перших реагувальників та бригад ЕМД. Система в режимі онлайн моніторить роботу обласних центрів екстреної медичної допомоги та отримує повну інформацію про звернення та результати їх обробки, а також є "містком" для обміну інформацією між обласними диспетчерськими 103 та іншими службами.

Директор КП "Волинський обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф" Волинської обласної ради Володимир Шмаль повідомив представницьку владу області про те, що 22 липня завершили налагоджувати програмне забезпечення і підключили підприємство до загальнодержавної системи "Централь 103". Персонал волинської швидкої допомоги пройшов курс навчання, аби успішно працювати з цим програмним продуктом. Наразі всі виклики на "103" надходять до цієї системи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні