У Луцьку просять не штрафувати людей, які «викидають сміття у смітник»

0
10
У Луцьку просять не штрафувати людей, які «викидають сміття у смітник»
У Луцьку просять перестати штрафувати людей, які викидають сміття у контейнери поблизу будинків.

Таку петицію 28 липня зареєстрував Максим Крисюк.

Пояснює, що це може призвести до того, що гості міста та люди, які гуляють чужим районом Луцька, купуючи собі продукти, будуть боятись викидувати сміття в контейнери, де пильні жителі будинку відразу ж подзвонять муніципалам. Натомість будуть кидати сміття просто на тротуар, де нікому до цього немає діла, або в найближчому сквері.

На його думку, ніхто не буде везти додому порожні коробки, пляшки. Та додав, що з такими умовами людям буде набагато простіше і безпечніше викинути сміття вздовж дороги, біля річки, лісопосадки, на чиєсь поле.

"Пропоную панам муніципалам звернути увагу на вулицю Мамсурова (грунтова дорога яка веде до Жидівського лісу поблизу котельні) куди кожні 15 хвилин приїздять автомобілі викинути сміття", – повідомляє автор петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні