--> Ймовірного спільника терориста Кривоша, який захопив заручників у Луцьку, випустили з-під варти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ймовірного спільника терориста Кривоша, який захопив заручників у Луцьку, випустили з-під варти

0
6
Ймовірного спільника терориста Кривоша, який захопив заручників у Луцьку, випустили з-під варти
Житель Харкова, якого 21 липня затримали за підозрою у незаконному поводженні зі зброєю, вийшов з-під варти під заставу в сумі 175 тисяч гривень.

Підозрюваний вийшов з-під варти 27 липня. Це підтвердив Суспільному його адвокат Андрій Костяний. За його даними, заставу внесли родичі підозрюваного.

В день затримання глава МВС Арсен Аваков назвав затриманого у Харкові "товаришем, який мав ділові контакти" з Максимом Кривошем, підозрюваним у захопленні заручників в Луцьку. Підозрюваний харків'янин причетність до луцьких подій відкидає.

Підозру харків'янину оголосили за однією статтею — незаконне поводження зі зброєю. Він визнав провину тільки у зберіганні зброї.

Нагадаємо, 21 липня у центрі Луцька чоловік захопив заручників в автобусі. Нападник здався. Заручників звільнили.

Ввечері 21 липня у Харкові затримали ймовірного спільника, повідомив начальник поліції Харківщини Валерій Сокуренко. За інформацією слідчих, чоловік їздив в зону АТО як волонтер і привіз звідки зброю. Власник зброї повідомив поліції, що придбав її для самозахисту.

Під час обшуку знайшли шість гранат, револьвери, пістолети, гвинтівку і набої, розповів начальник Слідчого управління Нацполіції Харківщини Сергій Чиж. Він також повідомив, що затриманий "займався, виготовляв і перепродавав монети, які, можливо, мали історичну цінність".

24 липня Орджонікідзевський райсуд Харкова обрав запобіжний захід підозрюваному — тримання під вартою з правом застави у 175 тисяч гривень. Підозрюваний заперечив свою співпрацю з Кривошем і назвав його шахраєм, який підмінив надіслані монети.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні