У Луцьку водій вийшов з авто, аби перевести перелякану бабусю через дорогу. ВІДЕО

3
5
У Луцьку водій вийшов з авто, аби перевести перелякану бабусю через дорогу. ВІДЕО
У Луцьку водій вийшов з автомобіля, аби перевести перелякану бабусю через дорогу.

Відео в фейсбуці опублікував Дем'ян Шнайдюк.

Бабуся намагалася перейти дорогу на зелене світло, втім жоден з автомобілів її не пропустив. Вона чекала, поки машини перестануть їхати доти, доки один з водіїв, який стояв на світлофорі, не перевів її через дорогу.

"Шановні водії, хто себе впізнає зліва. Не робіть так більше, не бикуйте! Бабусі був зелений, вона не розуміла, чому не можна іти та чому її не пускають. В очах був відчай, вона була розгублена та злякалася. Колись це може бути ваша мама. Особливо потрібно звертати увагу при повороті направо в комбінації червоного з зеленою стрілкою", – йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повага цьому водієві! Якби хоча б половина населення України була б такою то жили б ми по іншому. А реалії України - це байдужість. "Моя хата з краю" - цю приказку про українців підчепили нам за часів совєтів. Раніше ми завжди славились тим що вільно висловлювали свої думки та відстоювали права. Але то таке....
Відповісти
Хоч один совість має!
Відповісти
Повага!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні