--> Молодий чоловік, який два місяці хворів на коронавірус, розповів про тяжкі наслідки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодий чоловік, який два місяці хворів на коронавірус, розповів про тяжкі наслідки

0
2
Молодий чоловік, який два місяці хворів на коронавірус, розповів про тяжкі наслідки
У Максима Головкіна, в якого першого в Одесі зафіксували COVID-19, після одужання залишилося кілька симптомів хвороби.

Молодий чоловік поборов коронавірус чотири місяці тому, але наслідки захворювання не минули, пише "Обозреватель" з посиланням на сюжет "Фактів" на ICTV.

"З моменту хвороби минуло вже чотири місяці. У мене залишилися фіброз у легенях і порушення терморегуляції. Якщо в кімнаті тепло, у мене відразу підніметься температура, і навпаки – там, де холодно, вона буде знижуватися. Тобто мій організм перестав регулювати температуру на рівні 36,6 градусів", – розповів Головкін.

За словами медиків, такі наслідки виникли після ускладнення від запалення легенів. Також хлопець поскаржився на хронічну втому.

"Лікарі прогнозують, що ці симптоми зникнуть не раніше ніж через рік. Фіброз мені порадили лікувати в Швейцарії, але зараз це фізично неможливо, оскільки кордони закрито. Щодо терморегуляції, вона повинна зникнути сама", – поділився одесит.

Головкін застеріг тих, хто думає, що коронавірусу не існує.

"Можу сказати точно, що коронавірус таки існує. Хворів я, хворіли члени моєї сім'ї. Двоє знайомих (у віці до 40 років), на жаль, вірус не подолали", – розповів українець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні