Відомо ім'я нового генконсула республіки Польща у Луцьку

0
6
Відомо ім'я нового генконсула республіки Польща у Луцьку
Із серпня цього року на посаду Генерального консула Республіки Польща у Луцьку заступить Славомір Мішяк.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Сьогодні, 28 липня, з нагоди закінчення терміну перебування на посаді Генерального консула Республіки Польща у Луцьку, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та начальник управління міжнародного співробітництва Вікторія Гомонець зустрілись з Генеральним консулом Вєславом Мазуром та Славоміром Мішяком, який заступить його на посаді із серпня.

Нагадаємо, що Вєслав Мазур, який займає цю посаду з 2017 року, вирішив піти у відставку.

Він зазначив, що міська влада завжди йшла назустріч у реалізації ініціатив консульства та висловив сподівання, що усі розпочаті проєкти, фундамент яких було закладено за час його роботи, буде реалізовано, а роботи продовжать.

Вікторія Гомонець додала, що консульство завжди було відкритим до співпраці із Луцькою міською радою та її виконавчими органами, а партнерство з польськими містами-побратимами (Люблін, Замость, Хелм, Ольштин, Жешув, Торунь, Білосток) існує не тільки на папері. Упродовж останніх років активно реалізуються спільні проєкти, зокрема із залученням грантових коштів з Програми транскордонного співробітництва “Польща — Україна — Білорусь”.

На завершення, нагородили Вєслава Мазура Почесною грамотою міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-польського співробітництва, а також натхненне служіння на дипломатичній ниві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні