--> Через «Ягодин» намагались незаконно провезти друковану продукцію вартістю понад 40 мільйонів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через «Ягодин» намагались незаконно провезти друковану продукцію вартістю понад 40 мільйонів. ФОТО

0
6
Через «Ягодин» намагались незаконно провезти друковану продукцію вартістю понад 40 мільйонів. ФОТО
На митному посту «Ягодин» попередили незаконне ввезення друкованої продукції на суму понад 40 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

Так, 21 липня, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний транспортний засіб, в якому відповідно до поданих до митного контролю документів переміщується друкована продукція торговельної марки «Oxford», загальною вартістю 2 159 тисяч гривень.

Під час проведення повного митного огляду вищевказаного автомобіля працівниками митниці виявлено інший пакет товаросупровідних документів, які знаходилися у вантажних місцях з товаром, відповідно до яких вартість становила 40 мільйонів 254 тисячі гривень.
Таким чином, громадянин України, директор підприємства отримувача через водія вантажного транспортного засобу вчинив дії, спрямовані на переміщення через м/п «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби на митну територію України товару загальною вартістю 40 253 890 гривень з приховуванням від митного контролю, тобто шляхом подання митному органу як підстави для переміщення даних товарів документів, що містять неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості самих товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 100% суми несплачених платежів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні