Чи зроблять безплатним туалет у центральному парку Луцька

1
5
Чи зроблять безплатним туалет у центральному парку Луцька
Громадський туалет у луцькому центральному парку можуть почати будувати у серпні. На роботу ж потрібно близько 1,5 місяця.

Про це в інтерв’ю Першому розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Очікуємо остаточну проєктно-кошторисну документацію і будемо оголошувати тендер. Туалет знаходитиметься неподалік кафе «Луцька Венеція». У цьому місці підключення водопроводу та каналізації коштуватиме найменше. Орієнтовно це 2,5 мільйони гривень», – сказав посадовець.

«Думаю, туалет буде платним, але з символічною ціною, яка покриє витрати на засоби гігієни, прибирання. Цілодобово він навряд чи працюватиме. В цьому немає потреби, бо вночі наш парк майже ніхто не відвідує. З власного досвіду – відвідувачі з’являються орієнтовно з 8 ранку. Хтось раніше, але це одиниці. Тому, думаю, стандартний графік роботи буде з 08:00 до 22:00. У вихідні та святкові дні він, можливо, буде іншим», – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно наше б**ло не заслуговоє на безкоштовний туалет
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні