--> У будинку волинянина під час обшуку знайшли наркотики в кристалах. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У будинку волинянина під час обшуку знайшли наркотики в кристалах. ФОТО

0
-8
У будинку волинянина під час обшуку знайшли наркотики в кристалах. ФОТО
У помешканні камінь-каширця поліцейські знайшли заборонені речовини.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Вилучене правоохоронці направили на відповідні експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Сьогодні, 24 липня, працівники Камінь-Каширського відділу поліції під час розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінально кодексу України, провели санкціонований обшук у 35-річного жителя міста.

До проведення обшуку залучили кінологів та інші служби поліції. Під час ретельного огляду домогосподарства чоловіка правоохоронці виявили близько 15 грамів кристалічної речовини, зовні схожої на наркотичну, та саморобний пристрій для вживання марихуани.

Нині порушнику загрожує штраф від 17 до 51 тисячі гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців чи обмеження волі на строк до п’яти років. Триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні