Як працюють дитсадки в час карантину в місті на Волині. ВІДЕО

0
-5
Як працюють дитсадки в час карантину в місті на Волині. ВІДЕО
У Ковелі цього літа, в умовах карантину, працює три дитсадки: №2,№3,№11. Відвідувати їх можуть не більше 120 дошкільнят.

Про цн розповіла в коментарі Суспільному Волині директорка ковельського закладу дошкільної освіти № 3 Наталія Сидорук.

Відновити роботу дитсадкам у Ковелі регіональна комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила з 22 липня.

"Температурний скринінг, провітрювання, дезінфекція, постійне миття рук - стали невід'ємними атрибутами роботи дошкільного навчального закладу", – каже директорка.

Медична сестра вимірює температуру дітям та батькам. На територію дошкільного навчального закладу батьків не пускають. Прийом відбувається біля воріт садочка.

Також батьки заповнюють спеціальний опитувач про те, що вони здорові та не перебували у контакті з інфекційними хворими.

Ковельчанка Олена Гич вперше за час карантину привела доньку до дитсадка. Жінка працює. Каже: щодня вирішувала проблему – з ким залишити дитину.



У перший робочий день в ясла-садок “Берізка” № 2 прийшло 10 дітей. Там запрацювали ясельна, молодша та середня групи.

"Дитсадок забезпечений засобами індивідуального захисту на 5 днів, позаяк так і передбачено згідно з постановою. Проведена розмітка території", – розповіла директорка ковельського ЗДО №2 Тетяна Філаретова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні