У Луцьку за гривню здадуть в оренду приміщення бізнесмену, який відкриє ресторан

0
-2
У Луцьку за гривню здадуть в оренду приміщення бізнесмену, який відкриє ресторан
У Луцьку проведуть конкурс на кращу ідею закладу біля замку. Переможцю приміщення віддадуть в оренду за 1 гривню на рік.

Про це в інтерв’ю «Першому» розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ми зараз думаємо про оголошення інвестиційного конкурсу. На вулиці Кафедральній, 4 (зараз там працює бюро патанатомії) є приміщення – колишній гостинний двір Прайзлерів. Воно в невтішному стані – витрачати гроші з міського бюджету на ремонт недоцільно. Тому хочемо надати приміщення в пільгову оренду – вартістю 1 гривню на рік людині, яка візьме на себе зобов’язання реконструювати будівлю, відповідно до усіх вимог», – розповів посадовець.

З його слів, перевагу надаватимуть ідеям з відкриттям готелю та ресторану з літнім майданчиком у внутрішньому дворі.

«Думаю, що йтиметься про оренду на 20 років. Є прекрасний приклад «Ротонди» у центральному парку. Підприємцю також надали приміщення в пільгову оренду на 10 років – він вклав кошти і тепер ми маємо прикрасу парку замість аварійного об’єкту», – сказав радник міського голови.

Для бюро патанатомії, запевняє Ігор Поліщук, вже знайшли інше приміщення. Перед тим, як оголошувати конкурс йому запропонують переїзд.

Конкурс може відбутись наприкінці літа. Оцінюватиме ідеї комісія при міській раді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні