На Волині на території заказника спіймали чергового порушника з мисиновою сіткою

0
4
На Волині на території заказника спіймали чергового порушника з мисиновою сіткою
22 липня держінспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили спільний рейд з громадськими інспекторами на водойми Ратнівщини.

Під час рибоохоронної роботи на Турському водосховищі, поблизу села Тур Ратнівського району на території гідрологічного заказника «озеро Тур» викрили грубе порушення.

Про це інформують в пресслужбі Рибпатруля.

Житель смт Заболоття за допомогою мисинової сітки здійснював вилов водних біоресурсів. Завдяки оперативним діям працівників рибпатруля порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

Пізніше під час обстеження водосховища знайдено безгосподарське майно. З водойми вилучено 10 од. риболовецьких сіток, загальною довжиною 530 метрів. У сітках знаходилися водні біоресурси: карась сріблястий – 8 екз. та сазан – 4 екз., які в живому стані повернуто у водне середовище.

Попереджено збитків на суму 2 648 грн. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя вилучено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні