Позбавленому батьківського піклування 22-річному волинянину подарували квартиру

0
4
Позбавленому батьківського піклування 22-річному волинянину подарували квартиру
У Володимирі-Волинському 23 липня міський голова вручив ключі від житла 22-річному Олександру Бакуну, який входить в число дітей, позбавлених батьківського піклування.

Олександр Бакун став щасливим власником однокімнатної квартири з усіма зручностями в місті Володимирі-Волинському, йдеться на сайті міськради.

Житло придбане за рахунок субвенції з державного бюджету за сприяння виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради спільно з Управлінням соціального захисту населення міськвиконкому, міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та служби у справах дітей. До цієї клопіткої справи було прикладено чимало зусиль – це і пошук комфортного житла, збір необхідних документів, огляд запропонованих варіантів.

На сьогодні забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа залишається пріоритетним напрямом діяльності влади.

У 2019 році постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Помешкання можуть отримати особи, які потребують соціального захисту та мають недостатній для купівлі чи оренди житла дохід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні