--> Україну поділили на чотири карантинні зони: які вимоги для регіонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україну поділили на чотири карантинні зони: які вимоги для регіонів

0
5
Україну поділили на чотири карантинні зони: які вимоги для регіонів
У середу, 22 липня, Урядом України було прийнято рішення щодо продовження адаптивного карантину до 31 серпня задля уникнення досягнення піків захворювань і перевантаження системи охорони здоров’я.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Залежно від епідеміологічної ситуації всі регіони буде поділено на декілька зон: зелену, жовту, помаранчеву і червону за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. При цьому критерії для розподілу регіонів на чотири зони залишаються незмінними. Залежно від показників вживатимуться заходи з послаблення чи посилення карантинних обмежень в окремо визначених регіонах.

Поділ країни на зони, не означає повне зняття карантинних обмежень.

Вимоги для регіонів зеленої зони: масковий режим у громадських будівлях та транспорті; перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць; проведення масових заходів: не більше однієї людини на 5 квадратних метрів; кінотеатри можуть бути заповненими лише на 50%.
Вимоги для регіонів жовтої зони: зберігаються вимоги зеленої зони; забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають кризові послуги.

Вимоги для регіонів помаранчевої зони: зберігаються вимоги жовтої зони; забороняється діяльність закладів розміщення (хостели, турбази, тощо), окрім готелів; забороняється робота розважальних закладів та ресторанів вночі; забороняються планові госпіталізації у лікарнях; забороняється робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; забороняється приймати нові зміни в дитячі табори; обмеження для масових заходів: одна людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей.

Вимоги для регіонів червоної зони: зберігаються вимоги помаранчевої зони; забороняється робота громадського транспорту; забороняється відвідування закладів освіти; забороняється діяльність кафе та ресторанів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні