У Луцьку арештували терориста, який захопив автобус із людьми у Луцьку

0
-3
У Луцьку арештували терориста, який захопив автобус із людьми у Луцьку
Луцький міськрайонний суд задовольнив підтримане прокуратурою Волинської області клопотання слідчих УСБУ в області та обрав 44-річному громадянину, який 21 липня 2020 року захопив у Луцьку автобус із пасажирами й утримував їх протягом дня, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без визначення розміру застави.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні терористичного акту, захопленні та триманні осіб як заручників з погрозою знищення людей, посяганні на життя працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, а також у незаконному зберіганні вогнепальної зброї та вибухових речовин (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ст. 348, ч. 1 ст. 263 КК України).

Триває досудове розслідування.

Про його перебіг та перші результати проведених слідчих дій представників засобів масової інформації й громадськість буде днями поінформовано на спільному брифінгу прокурора Волинської області Тараса Безрукого та начальника УСБУ в області Павла Данюкова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні