--> СБУ вимагає арешту для терориста, який захопив автобус з людьми у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ вимагає арешту для терориста, який захопив автобус з людьми у Луцьку

1
0
СБУ вимагає арешту для терориста, який захопив автобус з людьми у Луцьку
Слідчий Служби безпеки України вніс до Луцького міськрайонного суду Волинської області клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терористу Максиму Кривошу, який захопив у Луцьку 21 липня павтобус з людьми.

Про це повідомоляє пресслужба УСБУ у Волинській області.

Слідчий СБУ вніс клопотання до Луцького міськрайонного суду Волинської області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під варту Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку пасажирів рейсового автобуса «Краснилівка-Берестечко».

Зловмисник підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258 (терористичний акт), ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями), ст. 348 (замах на життя працівника правоохоронного органу), ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого СБУ не вимагає арешту Волошина за антиукраїнські заяви ?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні