Під Волинською ОДА влаштували пікет проти дистанційного навчання

0
3
Під Волинською ОДА влаштували пікет проти дистанційного навчання
У середу, 22 липня, до Волинської ОДА прийшли батьки, які проти продовження дистанційного навчання.

Акція під облдержадміністрацією сьогодні, 22 липня розпочалась о 12:00, розповіла "Суспільному" одна з учасниць Тетяна Теребус.

До акції "Батьки за традиційну освіту" у Луцьку долучилось 25 людей. Таку кількість учасників озвучив заступник начальника поліції міста Юрій Сидорук.

Акція батьків всеукраїнська, - каже організатор Григорій Недолуга. Люди принесли плакати зі своїми вимогами: "Батьки на захисті освіти своїх дітей", "Батьки за традиційну освіту", "За живу школу".

Школа повинна бути школою, я не задоволена тим, як мої діти навчаються дистанційно", - каже учасниця акції Тетяна Доля.

У поліції про акцію знали, сьогодні тут забезпечують порядок. "Акція відбувається без порушення карантинних вимог", - каже заступник начальника поліції міста Юрій Сидорук.

Як розповів Григорій Недолуга, свої вимоги люди оформили у письмове звернення, яке занесли до Волинської облдержадміністрації. Одне з них адресоване президенту України, інше міністру охорони здоров'я.

Нагадаємо, на початку липня, депутати Луцькради письмово звернулися до Кабміну. У листі міські обранці вказали на неефективність та недоцільність упровадження дистанційного навчання у школах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні