Розповіли, чому терориста в Луцьку не прибрали снайпером

1
10
Розповіли, чому терориста в Луцьку не прибрали снайпером
Розповіли, чи була думка прибрати терориста, який в Луцьку тримав у заручниках 17 осіб, снайперами.

Про це заступник глави ОП Кирило Тимошенко розповів у інтерв'ю НВ.

"Чому це все тривало 10 годин? Чому зволікали? Президент міг з ним через годину вийти з ним на зв’язок і все зробити. Але тягнули, бо терориста потрібно було вимотати, щоб він втомився і став більш поступливішим.

І терорист весь час перебував під прицілом снайперів. Я не знаю, яка була їх кількість. Але те, що я бачив на тих точках, де ми були, напевно, більше 20-ти снайперів з усіх боків.

Були різні ідеї стосовно того, як витягнути терориста, щоб він з’явився хоча б в одному з вікон автобуса, щоб снайпери могли спрацювати. Відправляли коптер, який його злив, приходив перемовник. І в кінці, коли під'їхав БТР… Терорист вийшов, його оглядали спочатку снайпери, тому що незрозуміло, з чим він вийшов", – розповів Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З чим він вийшов? Сценаристи сподівалися - з злетівшим до небес рейтингом Зе. Але люди, читаючи між рядків, тільки похитали головами над недолугими спробами преЗедента та СН повернути прихильність народу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні