Спортсменам-олімпійцям куплять квартири в Луцьку. КОМУ

0
-1
Спортсменам-олімпійцям куплять квартири в Луцьку. КОМУ
Із міського бюджету виділено 800 тисяч гривень на придбання житла спортсменам-олімпійцям та учасникам світових чемпіонатів.

У середу, 22 липня, на позачерговій дистанційній сесії міської ради депутати внесли низку змін до проєкту рішення "Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2020 рік" з врахуванням змін.

Також підтримали пропозицію депутата міської ради, радника міського голови Ігоря Поліщука щодо виділення із резервного фонду бюджету міста 800 тисяч гривень для придбання житла у співфінансуванні із Волинською обласною радою спортсменам із Луцька та Волині.

Він зазначив, що Волинська облрада уже виділила із обласного бюджету 800 тисяч гривень. Житло на умовах співфінансування мають намір придбати для легкоатлетки, учасниці Олімпійських ігор 2016 року Ірини Климець, учасника і призера чемпіонатів України та міжнародних змагань із спортивної ходьби Івана Банзерука, а також для срібного призера Чемпіонату світу, Європи та Європейських ігор, веслувальника-каноїста Юрія Вандюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні