Луцькі муніципали знесли хлів біля будинку, де випасали кіз

1
4
Луцькі муніципали знесли хлів біля будинку, де випасали кіз
21 липня луцькі муніципали розпочали демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд та конструкцій біля багатоповерхівки на вул. Потебні, 44.

Про це йдеться на сторінці Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради у фейсбуці.

"Окремі мешканці вказаного будинку перетворили прибудинкову територію на стихійне звалище із різним сміттям, влаштували гноївку, випасали кіз. Під час демонтажу було виявлено, що один із сараїв повністю захаращений сміттям, які очевидно складались там не одне десятиліття", - йдеться у повідомленні.

За словами муніципалів, мешканці прилеглих будинків неодноразово скаржились на таке сусідство та звертались до департаменту муніципальної варти з проханням вирішити дану проблему. Проте штрафи за порушення Правил благоустрою та зобов’язання порушників навести порядок біля будинку так і не дали результату.

Окрім демонтажу незаконних споруд, департаментом проводяться заходи по відновленню благоустрою шляхом вивезення сміття за вказаною адресою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чагарі які виростуть на тому місці муніципали викошуватимуть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні