--> Поліція розказала про стрілянину і заручників у центрі Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція розказала про стрілянину і заручників у центрі Луцька

0
-5
Поліція розказала про стрілянину і заручників у центрі Луцька
Начальник головного управління національної поліції у Волинській області Юрій Крошко прокоментував інцидент у центрі Луцька пов’язаний із автобусом, в якому є заручники.

Нагадаємо, 21 липня, вранці, територію Театрального майдану оточили спецпризначенці. За неперевіреною інформацією, чоловік заявляє, що у Луцьку є ще один автобус з заручниками.

Юрій Крошко розповів, що невідомий у центрі Луцька захопив автобус із заручниками. При ньому є вибухівка, зброя. Вимоги терорист опублікував у Твіттері.

Наразі поліцейські моніторять його акаунт. Внятних вимог не висвітлено, загальні фрази та невдоволення системою, конкретно якою – не зазначено.

"Вивчаємо, намагаємось вести переговори, щоб уточнити ці вимоги. Телефонуємо, але він поки вкотре не взяв трубку", – прокоментував Юрій Крошко.

За словами начальника поліції, кількість заручників наразі невідома, встановлюється. Постраждалих немає, є лише механічні пошкодження в автобусі.

Поліцейські встановлюють особу чоловіку, якою він назвався.

"На території області введено план перехоплення. Ситуація під контролем", – зазначив Юрій Крошко.

Центр Луцька оточила поліція – намагаються не допустити до місця інциденту цивільних людей. Лучан просять поставитись до ситуації з розумінням, заради безпеки не наближатися до місця. З автобуса було чути звуки схожі на постріли.

Водіїв просять також центр міста об’їжджати.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні