У волинському селі почали будувати нову амбулаторію

0
8
У волинському селі почали будувати нову амбулаторію
У селі Сокіл Рожищенського району розпочали будівництво нового приміщення амбулаторії.

Роботи ведуть на вулиці Червоного Хреста, 7. Про це з місця події повідомив кореспондент "Район.Рожище".

Будівництво розпочали поруч старого приміщення лікувального закладу, біля фундаменту, який заливали ще у минулому столітті для будинку лікаря.

Будівельники уже заливають фундамент, зводять опалубку, привезли деякі будматеріали, розмістили вагончики для працівників та інструментів.

Нагадаємо, амбулаторію у Соколі будує фірма «Волбуд» з Луцького району, яка перемогла на торгах, запропонувавши виконати роботи за 4 551 525 гривень.

Додатковою угодою до договору від 18 червня 2020 року передбачено, що за роботи заплатили у тому ж місяці. Підрядник зобов'язується використати одержаний аванс протягом трьох місяців з моменту одержання авансових платежів.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 12 серпня 2019 року, на нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Сокіл виділили субвенції з державного бюджету місцевому бюджету в розмірі 4 719 825 гривень.

У вересні минулого року депутати Рожищенської районної ради виділили на будівництво ще 259 тисяч гривень співфінансування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні