Америка вводить санкції проти Кадирова

0
2
Америка вводить санкції проти Кадирова
Сполучені Штати вводять санкції проти глави Чечні Рамзана Кадирова.

Про це заявив Держсекретар США Майк Помпео в понеділок, передає УНН з посиланням на відповідну заяву.

"Сьогодні Державний департамент публічно визначає Рамзана Кадирова, главу Чеченської Республіки Російської Федерації, відповідно до розділу 7031 (с) Акту про асигнування Державного департаменту, іноземних операцій і суміжних програм 2020 року", - сказано в заяві.

Відзначимо, що згідно зі згаданим разділом закону, іноземним чиновникам, яких Держдеп підозрює в причетності до великої корупції або грубих порушень прав людини, а також їх найближчим родичам забороняється в'їзд у США.

"Це обумовлено участю Кадирова в грубих порушеннях прав людини в Чеченській Республіці. Департамент має велику достовірну інформацію про те, що Кадиров несе відповідальність за численні грубі порушення прав людини, скоєні більше десяти років тому, включаючи тортури і позасудові страти", - заявив Помпео.

Повідомляється, що санкції також стосуються дружини Кадирова Медні Кадирової і його дочок Айшат Кадирової та Карини (вона ж Хадижат) Кадирової.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні