На Донеччині засудили чоловіка за побиття дворічної дитини

0
6
На Донеччині засудили чоловіка за побиття дворічної дитини
На Донеччині до 9 років позбавлення волі засудили чоловіка, який завдав 16 ударів по голові, спині та тулубі 2-річному хлопчику.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"Донецьким апеляційним судом підтримано обґрунтовану позицію прокуратури Донецької області та залишено без змін вирок Жовтневого районного суду міста Маріуполя, яким чоловіка засуджено за нанесення тяжких тілесних ушкоджень малолітньому синові своєї співмешканки", - сказано у повідомленні.

Судом встановлено, що у серпні 2016 року раніше судимий мешканець Волноваського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у власному будинку, обурений тим, що 2-річний хлопчик не реагує на його зауваження, завдав дитині руками не менш 16 ударів по голові, спині та тулубу, спричинивши множинні переломи ребер, забій легень, розрив печінки. Залишивши безпорадну дитину вмирати, горе-вихователь поїхав з дому.

У березні 2020 року суд першої інстанції визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, та засудив до 9 років позбавлення волі. Засудженим до апеляційного суду подано скаргу щодо незгоди з призначеною мірою покарання, яку наразі залишено без задоволення.

Вирок вступив у законну силу.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні