У Луцьку оштрафують кілька нічних клубів за порушення карантину. ФОТО

0
3
У Луцьку оштрафують кілька нічних клубів за порушення карантину. ФОТО
18-19 липня волинські правоохоронці провели рейд луцькими нічними закладами. В результаті перевірки склали 10 протоколів.

Про це повідомляє сайт Нацполіції Волині.

Перевірку правоохоронці влаштували разом із патрульними. Перевіряли зокрема, графік роботи розважальних нічних закладів.

Нагадаємо, з 15 липня на Волині офіційно дозволили відновити роботу закладам громадського харчування та відпочинку. Одна з протиепідемічних умов, які мали дотримуватися нічні клуби, ресторани та кафе - чіткий графік роботи. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів, заклади Луцька повинні були працювати з 7 до 23 години.

Під час нічної перевірки правоохоронці виявили, що деякі нічні клуби, пади, та більярдні приймали відвідувачів після 23:00.

На 10 суб'єктів господарювання правоохоронці склали протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Закладам загрожує штраф від 34 до 170 тисяч гривень. Міру покарання обере суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні