У 51 луцькій багатоповерхівці 20 днів немає гарячої води: коли ввімкнуть. ВІДЕО

0
5
У 51 луцькій багатоповерхівці 20 днів немає гарячої води: коли ввімкнуть. ВІДЕО
У 51 багатоповерхівці в Луцьку вже 20 днів немає гарячої води. З 1 по 15 липня тривав профілактичний ремонт теплових мереж.

Про це розповів директор ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський, передає "Суспільне Волині".

Відновити подачу гарячої води у будинки планують сьогодні до кінця дня. Зі слів директора Луцьктепло, затримали відновлення послуги через брак коштів та карантин.

"Через коронавірус, підприємство було на триденці. Економили кошти. Десь велика заборгованість споживачів", - каже Іван Скорупський.

З його слів, нині підприємство боргує перед ПАТ "Волиньобленерго" та "Волиньгаз".

Поки гарячої немає, ті у кого відсутні бойлери гріють воду для побутових потреб у каструлях.

У Луцьктепло кажуть: станом на 20 липня мешканці багатоповерхівок, у яких відімкнули гарячу воду, заборгували підприємству понад 6 мільйонів гривень. Нині працюють над відновленням послуги.

Нагадаємо, щоліта у Луцьку котельні вимикають по черзі. Графік припинення подачі гарячої води в міжопалювальний період був затверджений 5 березня цього року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні