На Волині невідома істота відриває голови і випиває кров із курей. ФОТО 18+

2
-2
На Волині невідома істота відриває голови і випиває кров із курей. ФОТО 18+
У Володимирі-Волинському невідома істота розірвала курей місцевої мешканки.

Як повідомляє газета "Місто Вечірнє", у неділю, 19 липня, зранку Ольга Маєвська, яка проживає на вулиці Ніла Хасевича, була дуже нажахана через інцидент, що трапився на її подвір’ї.

За словами жінки, вона зранку зібралася погодувати курей. Та коли підійшла до курника, побачила виламані двері зі слідами кігтів та декілька мертвих птахів, розкиданих по всій городині. Усі кури, що лежали у міжрядді картоплі, були обезголовлені та обезкровлені.

Налякана жінка одразу зателефонувала рідним, які згодом викликали поліцію. Як розповідає Ольга Василівна, представники правоохоронних органів приїхали і описали все, що побачили. А також запевнили жінку, що це точно зробила не людина.

Проте пані Ольга не впевнена, що і тварини до цього причетні.

"Які з тварин, що живуть в наших краях, могли виламати двері із замком? Хіба дикий лис чи собака таке може зробити? – питає жінка. – І поліція каже, що то не люди. Напевно, якась чупакабра у нас завелася".

Та й не дивно, що щось могло завестися. Поруч із будинком Ольги Василівни декілька років тому мешканці Нововолинська придбали ділянку. Проте за цей час жодного разу там не прибиралося. На сьогодні там непролазні хащі із купами сміття.

"Спочатку, щоб зілля не сіялося мені на город, я підкошувала попід огорожею з їхньої сторони, – розповідає жінка. – Але, як сил не стало, перестала це робити. Першими почали приповзати на мій город змії. А тепер і чупакабра з’явилася. Через такий безпорядок, не дивно, що там водиться таке. Тільки от курей шкода".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та яка там невідома істота, лисиця скоріш за все
Відповісти
Це тхір)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні