Мама і діти в лікарні, дядько загинув: волинянам потрібна термінова допомога

1
-4
Мама і діти в лікарні, дядько загинув: волинянам потрібна термінова допомога
Волинянам, які потрапили в ДТП на Рівненщині, в якій загинув чоловік з Рожищ, збирають кошти на лікування.

Про це повідомила у фейсбуці донька однієї з постраждалих в аварії Юлія Крищук.

"У наші сім'ї сталося горе. Потрапили в ДТП моя мама, двоє дітей, рідний дядько загинув Сергій Чайка, який загинув на місці аварії.

Моя мама Ірина Крищук знаходиться в лікарні м.Клевань з відкритим переломом лівої кінцівки, моя менша сестра Дарина у Рівному в лікарні з травмами голови, переломами ключиці, ноги, руки", – йдеться в дописі.

Дівчина просить небайдужих допомогти коштами на лікування постраждалих.

Номер картеи, куди можна переказзати кошти: 4149 4991 0309 4809. Отримувач Крищук Юлія Вячеславівна.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася вчора, 19 липня у селищі Клевань в Рівненській області. Водій «ВАЗ 2105» — 39-річний житель міста Рожище Волинської області, рухаючись у напрямку міста Луцьк, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив спочатку зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 53-річного рівнянина, а потім — із позашляховиком «Toyota RAV4», яким керував 53-річного мешканця Житомирської області.

від отриманих травм загинув на місці події. Крім того, травм зазнали його двоє малолітніх дітей і знайома керманича — 40-річна жителька міста Ковель. У жінки діагностували відкритий перелом ноги.

У шестирічної дівчинки виявили відкриті переломи рук та ніг, а у 8-річного хлопчика —відкриту рану щоки та скронево-нижньощелепної ділянки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від всієї нашої родини,ми дякуємо за підтримку як моральну так і фінансову.За такий короткий термін ми зібранили всю суму ...Ми дуже сильно всім вдячні!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні