Нічна погоня у Луцьку: як патрульні затримували п'яну дівчину за кермом. ВІДЕО

1
8
Нічна погоня у Луцьку: як патрульні затримували п'яну дівчину за кермом. ВІДЕО
У Луцьку нетвереза водійка втікала від патрульних.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

У ніч на 19 липня поліцейські на вулиці Львівській помітили автомобіль Chery Tiggo, який рухався із технічною несправністю зовнішніх освітлювальних приладів.

За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу інспектори подали сигнал про зупинку. Однак, кермувальниця транспортного засобу проігнорувала вимогу поліцейських та пришвидшила рух. Шляхом блокування порушницю було зупинено.

Надалі, охоронці порядку встановили, що автомобілем керувала 26-річна жінка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння вона відмовилась.

На жінку патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп'яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп'яніння) КУпАП, ст. 122 -2 (невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП, постанову за ч.1 ст. 121 (керування транспортним засобом, що має технічні несправності) КУпАП та відсторонили від керування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто щось може зрозуміти на цьому відео?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні