Помер багаторічний директор волинсього заводу

0
0
Помер багаторічний директор волинсього заводу
Відійшов у вічність багаторічний директор «Павлівського пивоварного заводу» Іваничівського району Микола Семенович Пікута.

Про це повідомив у фейсбуці журналіст В’ячеслав Стрий.

"Світла пам'ять щирому українцю – багатолітньому директору Павлівського пивзаводу Миколі Пікуті", – пише він.

Довідково:

Майже сорок років Микола Семенович очолював ВАТ «Павлівський пивоварний завод» в Іваничівському районі. До цього працював директором консервного заводу, заступником голови райвиконкому.

Умудрений життєвим досвідом, Микола Пікута зумів одне із найвідсталіших підприємств модернізувати, газифікувати і вивести в число кращих.

На цьому заводі, крім пива, уперше в Україні стали виготовляти мінеральну воду «Йоданка Павлівська», фруктові води на натуральній основі.

Підприємство — учасник багатьох всеукраїнських і міжнародних виставок, його продукція удостоєна численних дипломів і медалей. А «Йоданка Павлівська» нагороджена загальнонаціональним знаком якості «Вища проба».

На 82 році життя Микола Пікута відійшов у засвіти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні