У Луцьку напівголі дівчата продовжують влаштовувати «брудні» танці. ВІДЕО

5
-2
У Луцьку напівголі дівчата продовжують влаштовувати «брудні» танці. ВІДЕО
У центрі Луцька прямо на вулиці Винниченка неподалік нічного клубу група молодих дівчат влаштувала "брудні" танці.

Фотографії та відео "гарячої руханки" невідомі опублікували на сторінці луцьких новин в інстаграмі, - передає "Конкурент".

"Мало того, що відкрили заклад для того, щоб розбивати сім'ї і поширювати розпусту, так ще й щовечора виводять напів оголених дівчат, щоб танцювали на вулиці. + до того, порушують громадську тишу після 22:00. Люди, що їдуть по дорозі, оглядаються на це видовище і ледь не створюють ДТП... Так тут ходять малі діти... до чого котиться Луцьк?", – йдеться в описі відео.

Як розповіли очевидці запальних танців, до нестримних дівчат для "розбору польотів" викликали патрульну поліцію.

"Щойно приїжджала поліція, але на перший раз обійшлося усним попередженням і, здається, без хабаря не обійшлось, бо охоронець щось протягнув патрульному, що другий швиденько заховав в кишеню штанів. На жаль, це відзняти не вдалось...", – повідомили в інстаграмі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шалави
Відповісти
То бидло , навiдь танцями не можна назвати.
Відповісти
до танців тут далеко але яка різниця тож не голі по телевізору погірше
Відповісти
Все нормально, якщо ми йдемо у ЄС, то повинні наслідувати все, що робиться там і в США. Вперед до ЄС, півдупи нашої української вже у Європі. Ще так років з 50 і вже повністю дупа буде в Європі. А коли голова та мізки на місце стануть, то поки ще невідомо.
Відповісти
І що вони поганого зробили? Які ще напівголі, якщо ні сісьок ні пісьок не видно? Кожен має право робити те що хоче якщо це нікому не шкодить. Та навіть якиби годі були. Що тут поганого? Що за дурацьке суспільство, яке подібні речі сприймає за катастрофу. Катастрофа це коли розгулють бандіти та витворяють все що заманеться, катастрофа це коли аферюгі віджимають у тебе все що можна, от сюди треба поліцію викликати а не на ці дрібниці!
Що за дурня про розбивання сім'ї та вже краще хай мужик сюди сходить а ніж зраджувати буде!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні