Коли завершать реконструкцію фонтану на Театральному майдані у Луцьку

0
3
Коли завершать реконструкцію фонтану на Театральному майдані у Луцьку
Фонтан у Луцьку на Театральному майдані планують завершити до Дня міста, який святкують на початку вересня. Ба більше якщо погода дозволятиме, підрядники можуть впоратись ще швидше.

Про це розповів в інтерв’ю Першому радник міського голови Ігор Поліщук.


«Підряднику – львівському підприємству, яке зараз також облаштовує фонтан перед Львівською оперою, ми поставили завдання завершити роботи до Дня міста. Станом на сьогодні можна говорити про те, що це реально. Можливо, навіть швидше, якщо не буде форс-мажорів. Безумовно, ми залежні від погодних умов. Якщо 2 тижні підряд литимуть дощі, будуть затримки в роботі», – сказав посадовець.

За його словами фонтан буде, як і планувалось, сухим, тобто не матиме чаші. У вимкненому стані це місце нічим не відрізнятиметься від решти площі. Схожий фонтан кілька років вже працює на розі вулиць Лесі Українки та Кривого Валу. Однак центральний буде більшим, матиме світломузику та амфітеатр – багаторівневі лавки. Вартість робіт – 12,5 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні