Волинь в числі областей, які не готові до ослаблення карантину: чому

0
10
Волинь в числі областей, які не готові до ослаблення карантину: чому
До ослаблення карантину не готові Вінницька, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Харківська і Чернігівська області.

В Україні станом на 19 липня не відповідають необхідним критеріям для ослаблення протиепідемічних заходів вісім областей України, повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Корреспондент.

Так, за даними Міністерства охорони здоров'я, до ослаблення карантину не готові Вінницька, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Харківська і Чернігівська області.

Зокрема, в Закарпатській області занадто високий показник завантаженості ліжок, в Чернігівській - недостатнє охоплення тестування, у Волинській області відсоток виявлення нових випадків перевищує встановлений Міністерством охорони здоров'я цільовий показник.

У Вінницькій, Івано-Франківській та Одеській областях зафіксовано перевищення по динаміці. У Львівській та Харківській областях більше одного показника перевищує встановлені Міністерством охорони здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні