Працівник луцького супермаркету з COVID-19 ходив на роботу: не вдається встановити контактних осіб

1
-1
Працівник луцького супермаркету з COVID-19 ходив на роботу: не вдається встановити контактних осіб
У одному з супермаркетів Луцька охоронець захворів на коронавірус. Чоловік ходив на роботу та мав велике коло контактних осіб. Магазин продовжує працювати, а його адміністрація ситуацію не коментує.

Про це йдеться в сюжеті Аверсу.

Як стало відомо, у чоловіка стан здоров’я погіршився ще першого липня. Температура піднялася вище 37 градусів. Тож він із скаргами на біль у горлі та кашель звернувся за допомогою до сімейного лікаря. Медики провели дослідження на наявність у його крові COVID-19. Варто зауважити, що ще 12 липня чоловік вийшов на роботу, а згодом у нього підтвердився діагноз – коронавірус. Тому коло осіб, які могли б з ним контактувати, може бути великим.

Супермаркет продовжує працювати у звичному режимі, адміністрація магазину ситуацію не коментує а також не допомагає комісії, яка займається розслідуванням цього інциденту, щоб визначити коло контактів хворого.

Тому, якщо до 18 липня усіх заходів безпеки не буде вжито, медики звернуться до правоохоронних органів.

"Нам прийшло екстрене повідомлення від приватної лабораторії про те, що волинянин робив у них дослідження і отримав позитивний тест на коронавірус", – розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це в центрі в Сільпо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні