Волинянин пошкодив лінії зв'язку, викравши понад 14 кілометрів дроту

0
7
Волинянин пошкодив лінії зв'язку, викравши понад 14 кілометрів дроту
На вулицях Володимира-Волинського та у селах цього району чоловік регулярно крав кабель та дріт «Укртелекому», пошкоджуючи повітряні лінії.

Загальна довжина викрадених дротів та кабелю – понад 14 кілометрів, йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що з 30 серпня по 7 листопада минулого року обвинувачений вкрав 14 кілометрів та 20 метрів кабелю та дроту «Укртелекому», пошкодивши при цьому повітряні лінії зв'язку. Зокрема, крадіжки відбувалися на вулицях Володимира-Волинського та у селах Володимир-Волинського району.

Втім, злочинець не обмежився крадіжкою кабелю, також він крав мобільні телефони та планшет.

У судовому засіданні він повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо його не карати

Спочатку суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на два роки. Також суд задовольнив цивільний позов ПАТ «Укртелеком» в особі Волинської філії на суму 28 тисяч 528 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні