Під Луцьком на автотрасі встановлюють металеві бар'єри. ВІДЕО

1
3
Під Луцьком на автотрасі встановлюють металеві бар'єри. ВІДЕО
На автомобільній дорозі біля Луцька М-19 наближаються до завершення ремонтні роботи з влаштування металевого оцинковано бар’єрного огородження.

Про це інформують на сторінці у фейсбуці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На відновленій ділянці Княгининок – Прилуцьке автомобільної дороги М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест), де триває поточний середній ремонт, наближаються до завершення роботи з влаштування металевого оцинковано бар’єрного огородження.

Станом на 17 липня його встановлено понад 8 км із запланованих 10,5 км, інформує Служба автомобільних доріг Волині у фейсбук.

Ці елементи облаштування автомобільних доріг призначені для запобігання змушених з'їздів транспортних засобів на небезпечних ділянках дороги, з мостів, шляхопроводів, а також зіткнень із зустрічними транспортними засобами і наїздів на масивні перешкоди і споруди.

Найближчим часом на цій ділянці автошляху М-19 з’явиться дорожня розмітка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба iх ще матрасами обшити...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні