Антисанітарія, затоплення, брудні речовини: у Рожищі перевірили підвали міської лікарні

0
4
Антисанітарія, затоплення, брудні речовини: у Рожищі перевірили підвали міської лікарні
15 липня на території КНП «Рожищенська центральна районна лікарня» відбулось засідання територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю голови райдержадміністрації Сергія Шкоди.

Про це повідомили на сайті Рожищенської РДА.

Комісія розглянула питання про епідемічну ситуацію та послаблення карантинних заходів, щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19 на території району.

За результатами розгляду вирішили запровадити на території району деякі послаблення протиепідемічних заходів, дозволивши роботу закладів громадського харчування, торговельно-розважальних закладів, кафе, з кількістю учасників не більше ніж 10 осіб та дотриманням карантинних вимог.

Комісія вивчала проблему підтоплення підвального приміщення КНП «Рожищенська центральна районна лікарня» стічними водами внаслідок аварії в каналізаційній системі.

Як зазначив головний лікар медичного закладу Віктор Редзій, проблема функціонування каналізаційних мереж Рожищенської центральної районної лікарні – не нова. Це питання порушується понад як 15 років, але далі обговорення справа не рухається.

Антисанітарія, розмивання фундаменту будівлі, загроза потрапляння забруднювальних речовин у підземні води – наслідки бездіяльності впродовж тривалого періоду.

Голова райдержадміністрації Сергій Шкода був вражений байдужістю до цієї вкрай гострої проблеми. Він особисто вивчав питання, залучив необхідних спеціалістів. Очільник району переконаний: проблему потрібно вирішувати негайно, аби не сталося надзвичайної ситуації.

Після обговорення проблемного питання вирішили: провести обстеження каналізаційної системи, скласти дефектні акти, підготувати кошторисну документацію з метою виділення коштів на капітальний ремонт каналізаційної системи КНП «Рожищенська центральна районна лікарня».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні