--> На Волині попрощалися з полковником, який помер від раку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині попрощалися з полковником, який помер від раку. ФОТО

0
3
На Волині попрощалися з полковником, який помер від раку. ФОТО
Сьогодні, 17 липня на площі Героїв мешканці Володимира-Волинського провели в останню путь колишнього полковника 59-ої окремої мотопіхотної бригади Сергія Сулімова.

Про це повідомляють на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Сергій Сулімов до 2015 року служив у 51 ОМБр. Із 2014 по 2019 роки він брав участь в АТО/ООС, згодом дізнався від лікарів про страшний діагноз – рак лімфоїдної тканини. Ветеран АТО два роки боровся з хворобою, однак тривале лікування та реабілітація не дали очікуваних результатів – 15 липня серце чоловіка зупинилося.

За словами колег, Сергій був хорошим другом та порадником у колективі, прикладом військової дисципліни та армійського порядку, але у хвороби немає віку чи статі, сильних чи слабших – вона приходить, коли цього не чекаєш.

У центрі Володимира на Героя АТО чекало чимало небайдужих містян. Тут же священники відслужили панахиду за упокій його душі.

Провести в останню путь справжнього патріота своєї землі прийшли бойові побратими, представники влади, працівники органів місцевого самоврядування, члени Спілки ветеранів АТО, небайдужі мешканці міста.

З усіма військовими почестями Сергія Сулімова поховають на кладовищі у Володимирі-Волинському.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні