На Сумщині під підлогою старовинної церкви знайшли страшну знахідку. ФОТО

0
-4
На Сумщині під підлогою старовинної церкви знайшли страшну знахідку. ФОТО
У Сумській області під час ремонтних робіт виявили страшну знахідку під підлогою місцевого храму.

У старій церкві почали знімати підлогове покриття, через те, що потрібно було зробити ремонт, і виявили жіночі та дитячі черепи, про це пише на своїй сторінці у фейсбуці Оксана Поліщук.

Інцидент стався в селі Білокопитове Глухівського району Сумської області. У місцевій церкві грибок з'їв всю підлогу і потрібно було зробити ремонт. Коли почали знімати покриття, то виявили сліди давніх поховань.

"Цей місяць став місяцем відкриттів. Почалося з того, що в білокопитівський церкви грибок знову з'їв всю підлогу і довелося все знімати. Ось так випадково і були виявлені дивні речі. Старожили розповідали, що під храмом був склеп, в якому ховали знатних людей", - написала Поліщук.

Вона розповіла, що після приходу більшовиків, склеп був розбитий, гробниці розграбовані, а останки просто викидали в сусідній яр. Місцеві жителі вночі їх збирали та закопували на місцевому кладовищі. Сам склеп засипали сміттям і землею.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні