Послаблення карантину: які заклади запрацюють у Ковелі

0
-1
Послаблення карантину: які заклади запрацюють у Ковелі
У Ковелі міська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила послабити карантин, оскільки показник нових випадків коронавірусу Соvid-19 знизився.

Засідання відбулося сьогодні під керівництвом міського голови Олега Кіндера, інформують на сайті міської ради.

Завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр повідомила, що інцидентність на сьогодні в місті становить 14, 7, а ще тиждень тому цей показник був майже 34 (необхідно не більше 12).

“Ситуація у місті, як і загалом на Волині, поліпшується і це дає можливість потрохи повертатися до звичного життя, не забуваючи про дотримання карантинних вимог”, зазначив Олег Кіндер.

Враховуючи епідситуацію, члени комісії проголосували за деякі пом’якшення карантинних норм. Зокрема, від сьогодні дозволено роботу закладів фізичної культури і спорту, басейнів, фітнес-центрів, стадіонів для проведення тренувань (крім групових занять більше ніж10 осіб), закладів культури, кінотеатрів, музеїв.

Також мають право відновити роботу заклади громадського харчування (ресторани, кафе, бари). Щоправда, поки їх графік обмежено з 7.00 до 23.00.

Запрацюють і дитсадки. У Ковелі це будуть чергові ДНЗ №№2, 3, 11. Дітвору там зустрічатимуть з 22 липня.

Важливою умовою залишається обов’язкове дотриманням вимог, що встановлені головним санітарним лікарем України.

Подаємо витяг Протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні