З наступного року Володимир-Волинське ТМО стане опорною лікарнею

0
2
З наступного року Володимир-Волинське ТМО стане опорною лікарнею
Вже з 1 січня 2021 року Володимир-Волинське ТМО стане опорною лікарнею.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь у фейсбуці.

Народний депутат Ігор Гузь разом із першим заступником міського голови Володимира-Волинського Ярославом Матвійчуком та керівником Володимир-Волинського ТМО Тетяною Ващук провели зустріч із міністром охорони здоров‘я Максимом Степановим, під час якої і було прийняте відповідне рішення.

«Отримана згода міністра, що з 1 січня 2021 року Володимир-Волинська лікарня буде опорною і відповідно буде отримувати всю визначену допомогу від держави, насамперед медичну апаратуру. Було проговорено, яка апаратура вкрай необхідна для лікарні Володимира-Волинського, ми надали список. Є надія, що вже з січня наступного року вона буде надходити до медзакладу», – зазначив Ігор Гузь.

Також народний обранець наголосив, що Нововолинська та Любомльська лікарні залишаються опорними, ніхто в них статус не відбиратиме.

«Проговорили питання співпраці з НСЗУ, були проблеми з укладеними угодами. Міністр взяв це питання на власний контроль. З 1-го вересня буде часткове підняття заробітної плати, і знову ж таки, зі слів міністра, з нового року буде суттєве підняння зарплати», – зауважив заступник міського голови Ярослав Матвійчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні