У парку Тернополя затримали збоченця, який знімав перед дівчатами спідню білизну

1
3
У парку Тернополя затримали збоченця, який знімав перед дівчатами спідню білизну
У Тернополі правоохоронці затримали збоченця, який регулярно в парку наближався до малолітніх дівчат і знімав перед ними спідню білизну.

Як повідомили УНІАН в прес-службі патрульної поліції Тернопільської області, сьогодні, 16 липня близько 15 год на лінію «102» звернулась жінка та повідомила про громадянина, який в парку Національного відродження зачіпає молодих дівчат та оголює перед ними свій статевий орган.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекала заявниця. Жінка описала зовнішність чоловіка та додала, що бачить його в парку вже не вперше. За її словами, чоловік оголюється і пропонує дівчатам непристойні речі.

За декілька хвилин патрульні побачили ймовірного правопорушника, схожого за описом. Чоловік при появі охоронців порядку спробував утекти, та інспектори його наздогнали. Чоловік перебував в стані сп’яніння та в агресивній формі почав переконувати патрульних, що має право обирати, як йому розважатись та проводити вільний час.

Інспектори відібрали пояснення та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка уже з'ясовуватиме усі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та який це збочинець? Не будьте ватниками))) Це тепер свідомий Евро-українець нетрадиційної орієнтації. ))) Зараз в україні нами керують такі ж самі "патріоти", і це дуже почесно, це наближає нас до европи))) А хто не згоден той ватник і совок.)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні