Науковець з Волині отримуватиме іменну стипендію Верховної Ради

0
2
Науковець з Волині отримуватиме іменну стипендію Верховної Ради
Доктору фізико-математичних наук, який викладає у Луцькому національному технічному університеті призначили іменну стипендію Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук.

Про це повідомляє Конкурент, посилаючись на Постанову Верховної Ради України.

13 липня 2020 року Верховна Рада проголосувала за проєкт Постанови «Про призначення у 2020 році іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук». Стипендії отримають 30 науковців, розмір кожної такої стипендії становить 10 510 грн щомісячно (п’ять прожиткових мінімумів).

Претенденти на отримання стипендії висуваються з числа вітчизняних молодих учених, які мають науковий ступінь доктора наук та проводять важливі фундаментальні та/або прикладні наукові дослідження, а також мають намір і змогу виконувати в Україні актуальну наукову (науково-технічну) роботу.

Серед науковців – Ярослав Пастернак, доктор фізико-математичних наук, завідувач кафедри Луцького національного технічного університету МОН України на виконання наукової (науково-технічної) роботи: "Методи аналізу фізико-механічних полів в анізотропних термо-, магніто-, електропружних тілах із нитчастим включенням".

Виплата стипендії здійснюватиметься за рахунок коштів, передбачених кошторисом Верховної Ради України. Стипендію надаватимуть незалежно від виплати посадового окладу стипендіату, різних доплат і надбавок тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні