Волинянин вкрав шматок тротуару і вимостив біля свого дому. ФОТО

1
7
Волинянин вкрав шматок тротуару і вимостив біля свого дому. ФОТО
У Рожищі оштрафували чоловіка, який викопав з міського тротуару плитку та вимостив нею проїзд до свого подвір’я.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міськради.

У четвер, 16 липня, старша муніципальна інспекторка Рожищенської міської ради Мар’яна Демчук відреагувала на звернення мешканця міста щодо порушення Правил благоустрою міста на вулиці 1 Травня.

Зокрема, було виявлено пошкодження частини тротуару біля приватної садиби. Мешканець самовільно викопав з тротуару плитку та вимостив нею проїзд до свого подвір’я.

Рожищанину вручено припис щодо порушення Правил благоустрою міста Рожище та згідно п. 2.5.4.4 його зобов’язали відшкодувати в установленому порядку збитки шляхом відновлення частини тротуару.

Нагадаємо, що проводити земельні, будівельні, монтажні та інші роботи без дозволу (ордера) заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба відповідним органам Волині, перевірити чи цей громадянин часом таким же чином не побудував собі хату, паркан і т.п. Настоящий українець..., нічого не скажеш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні