--> Матері двох дітей з Луцька потрібна допомога: жінка бореться з тяжкою хворобою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Матері двох дітей з Луцька потрібна допомога: жінка бореться з тяжкою хворобою

0
1
Матері двох дітей з Луцька потрібна допомога: жінка бореться з тяжкою хворобою
Лучанка, мама двох маленьких діток, Ірина Харькова потребує допомоги. Вона вже два роки бореться зі страшною недугою, медики діагностували у жінки рак.

Про це повідомила подруга Анна Дудчик, пише Район.in.ua.

Ситуація невтішна, в Ірини діагностували пухлини в області хребта та ураження головного мозку.

19 червня Ірина пройшла курс променевої терапії в Києві. Вартість курсу коливається від 50 тисяч гривень, наразі родина вичерпала усі запаси та немає коштів.

«Тому дуже вас усіх прошу про фінансову підтримку у цей важкий для неї час. Будь ласка, не будьте байдужими, я розумію що зараз не найкращий час, але хвороба не вибирає. Тому хто скільки зможе, для неї на лікування зараз важлива кожна гривня. Дуже прошу також молитовної підтримки для Ірини», – йдеться в дописі.

Як повідомили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, жінка повернулася в Луцьк після курсу променевої терапії. В інституті нейрохірургії Ірині планують зробити операцію – забрати пухлину. Але наразі результати аналізу крові цього не дозволяють. Жінку чекатиме наступний курс променевої терапії.

Банк Аваль: 4149 5001 4223 2381 – Харькова Ірина

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні