Студентів волинського коледжу відправили на море. ФОТО

0
1
Студентів волинського коледжу відправили на море. ФОТО
Кілька днів шестеро учнів третього курсу Любешівського технічного фахового коледжу Луцького НТУ за професією «Кухар, кондитер» перебувають в Одесі на виробничій практиці.

Про це пише "Нове Життя".

ЇЇ проходять на березі Чорного моря – в смт Затока Одеської області, на базі відпочинку «АРГО». Зазвичай третьокурсники цього фаху всі літні місяці там проводять. Цього року в зв’язку з карантинними обмеженнями база запрацювала пізніше, розповів директор коледжу Анатолій Хомич.

Також додав, що учні перебувають там зі своїм майстром виробничого навчання Анатолієм Карпіком. Така практика, за його словами, приємна та корисна: по-перше, майбутні кухарі та кондитери вдосконалюють вміння та навички, підзароблять ще й відпочинуть на Чорному морі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні