На Волині оштрафували батьків, чиї діти розважались на довгобуді

0
-3
На Волині оштрафували батьків, чиї діти розважались на довгобуді
Інспектори ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції Нововолинського відділення поліції провели відпрацювання територій недобудованих будівель міста Нововолинська та склали адміністративні протоколи на батьків за невиконання обов'язків щодо виховання дітей.

Про це повідомили на сторінці Нововолинського відділення поліції у фейсбуці.

Зазначають, що 6 червня в інтернет-виданні "Буг" була публікація "Небезпечні розваги: зняли відео, як діти граються у недобудові Нововолинська".

За цим фактом поліцейські провели перевірку. При повторному патрулюванні територій однієї із недобудованих будівель п’ятого мікрорайону Нововолинська інспектори ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції Нововолинського відділення поліції виявили на даху трьох неповнолітніх, яким загрожувала небезпека.

З дітьми правоохоронці провели профілактичні бесіди та склали адміністративні протоколи на їхніх батьків за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Санкція статті передбачає попередження або штраф від 850 до 1700 гривень.

У відповідні установи Нововолинська скерували подання щодо вжиття заходів для забезпечення припинення вільного доступу до недобудови неповнолітніми та сторонніми особами, які наражають на небезпеку власне життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні